onsdag 6 juli 2011

Falsterbo i all sin hästprakt

Detta är min första sommar utan Falsterbo Horse Show  Suck ...
(horse uttalas med e:et på slutet enligt tradition).
Många somrar har jag suttit där i stekande sol på läktaren, men även i hällande regn där tävlingar har fått brytas för hovarna har fastnat i leran. Vilka tider ...Då hade dessa solgula snyggingar passat utmärkt!

Man har kunnat se kindpussande Dokus-såpa-tanter som för en gångs skull visat intresse för häst.
Och kvinnliga ryttares - män (?) - har försökt stega banan i hopp om att kunna visa sig kunnig inom hoppning. Jisses :-)

Minglandet har varit allt från söta sessor till avdankade TV-kändisar och tävlande hässttjejer som tävlar på lika villkor med män. I like!
Helt klart en sport som passar ung som gammal och män som kvinnor. Finns det någon annan sport som är sådan? I love, love, love it!

Skymra Canvas från Tretorn passar varma soliga Falsterbo-veckor som nu!

Man har kunnat gå på Sponsormiddagar med härliga tal och god mat - f.d. kommundirektörer som är roligare än bokade stå-upp-komiker och en och annan sponsor som tittar för djupt i grannens dekoltage. För att inte tala om trassel och prassel i hästtransporterna på kvällskvisten ... I say no more.

Missa inte årets evenemang i Falsterbo. Här finns het kändisspaning, trendspaning och shopping inför höstens trend - Western-fashion.

Gnägggande hälsningar to my lovely Shoe-lovers!

Tretorn gjorde ett kul samarbete för några år sedan med Malin Baryard. Snyggt så det förslår ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar