tisdag 19 juli 2011

Det ska börjas i tid ...Rupert Murdoch

... och därför har Stella, den snälla, fått ett par leopard shoes så klart! Alla faschionistas - stora som små hänger på den rent djuriska trenden. Du ser bilderna längre ner på Stellas senaste kap!

Men nu ser mitt öga en happy-trend i form av blommiga skor.

Visst blir man glad med dessa på fötterna. Till detta kanske jag matchar med en snygg kappa från HM!

Saker jag tänker på idag är raklödder-attacken på Rupert Murdoch.
Mitt under själva utfrågningen i brittiska parlamentet kring skandalerna på tidningen News of the World springer en kille fram och kastar en tallrik raklöddder i ansiktet på Rupert! Helt klart ett bättre tilltag än tragiska självmordsbombare ...

Avlyssningsskandalen är ett tecken på att seriös journalistik inte säljer längre utan man måste ta till illegala metoder. Att avlyssna brottslingar är väl sin sak. Men att avlyssna brottsoffer är att gå över gränsen. Allt för att sälja en blaska till. Vem kan tro på pressen nu mer?
Hjälper det att killen med löddret gjorde detta? Nä, men det är helt klart ett sätt att förlöjliga en person som står där och suckar och ber om ursäkt, men inom sig troligen tänker på alla miljoner han har på banken p.g.a sina kassa affärsmetoder.
Så länge det finns journalister som godkänner och accepterar att gå någon annans ärende får vi dåliga nyheter, ointressanta nyheter och falska nyheter.
Tror inte ni som jag - att Rupert hade mått bra med dessa söta slippers på sina fötter för att hålla sig på jorden och vara nöjd med de pengar och framgångar han har ...?

No news is good news my lovely Shoe-lovers

PS Tack till Stellas mamma för en underbar fika idag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar