tisdag 17 januari 2012

Dagens TV

Kan inte annat än förvånas över TV-tablån vecka efter vecka! Det blir taggiga skor som får representera detta usla utbud!
C Louboutin vår 2012
Hur många totalkorkade såpor kan produceras egentligen? Nu senast i raden "Mammor och minimodeller".
Programmet är väl inte dummare - eller mer fördummande - än alla andra i raden av "himmaproducerade" eller inköpta TV-program. Dock förundras man, i denna upplysta tid, över att mammor styr (hmmm ...) in sina barn på den stig som säkert som amen i kyrkan leder till besvikelse.
I denna såpa får mammorna sina stund i strålkastar-ljuset - fine - vilket de kommer att leva på resten av sina liv. Tragiskt ... Klarar sig barnen helskinnade? Vi får se.
Hellraiser kanske kan passa?
Vecka efter vecka ska jag genomlida en programtablå som kan få en att undra om jag inte bor i helvetet där Sverige står för TV-underhållningen?!

HUR kan det vara möjligt att göra ett så dåligt jobb och sätta ihop en programtablå? Va?!!! Jag menar - hur många olika variationer av CSI kan vi titta på egentligen? Eller Simpson? Eller Family Guy, Alla älskar Raymond, Våra värsta år, Cops o.s.v. 
Jag behöver ingen tidning för att kolla TV-programmet längre - det är SAMMA dag ut och dag in.
OCH så är man förvånad över att TV-reklamen minskar? Tro katten det, ingen vill ju titta på TV längre för programutbudet är ett skämt.

Dags för förändring 2012 - hör ni det TV3 TV4 TV5 TV6 ... och alla ni andra.
Gör själ för er lön!

Tur I´m so f...king gorgeous sine I can´t pay my rent my lovely Shoe-lovers

1 kommentar:

  1. Jag håller verkligen med dig, urusel tv! Men ikväll får man kanske kolla in Isabella S i Top Model, kan ju inte bli värre...

    SvaraRadera